MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Kom ner från muren!

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Betongvärlden tar kampen för betongbranschen

När jag var liten läste jag en bok om danske kungen Valdemar Atterdags invasion av Gotland. Det avgörande slaget stod utanför Visbys ringmurar den 27 juli. Gotlands bönder hade radat upp sig framför muren, från unga pojkar till gamla män. Borgarna stod uppe på muren och såg på. Iakttog, men ville inte delta. Kriga var inte deras grej, men de hade inget emot att andra gjorde det för dem. Hoppas de vinner vårt krig.

Nu närmar sig Betonggalan, Betongvärldens stora event. Förra året var Ola Serneke där och en massa andra viktiga beslutsfattare i samhällsbyggnadsbranschen. Vi lyfte fram jämställdhet och hållbarhet, premierade de unga talangerna och visade på innovationer.

Samtidigt tickar Betongvärlden på med sajt, nyhetsbrev och E-tidning till arkitekter. Dagliga nyheter från ett oberoende media. Tar kampen för betongbranschen. 

En del är med. De stöder och engagerar sig. Men förvånansvärt många står på muren och tittar på. Iakttar.

Men ni kan komma ner nu. Betongvärlden och Betonggalan är här för att stanna och vi kommer se till att alla sneglar på betongbranschen. Och får veta om våra framtidssatsningar och innovationer.

Det ser inte bra ut att ni inte är med när betongbranschen rör sig framåt!    


Läs mer