MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Tuva: “Lyser upp i höstmörkret”

Tuva Doslic på Betonggalan

Tuva Doslic Isaksson

Tuva Doslic Isaksson är 34 år och har en teknologie kandidatexamen i samhällsbyggnadsteknik och en YH-examen med inriktning betongingenjör. Från matbutiken i Norberg tog hon steget in i betongvärlden och började på Forsellstrappan. Hon har varit konstruktör på Strängbetong och är numer konsult inom Digital Services på Sweco.

Nya bloggerskan Tuva Doslic gör sin tredje månad på Sweco.

Jag är redan inne på min tredje månad på Sweco och Digital Services och tiden bara flyger fram!
Jag trivs verkligen som fisken i vattnet med såväl kollegor och arbetsuppgifter. Trots att det är mycket nytt att lära som gör en lite hjärntrött emellanåt, så känner jag mig piggare och gladare än på länge.

Ny bloggare: Tuva!

Apropå tid, så har det redan hunnit gå tre veckor sedan årets Betonggala gick av stapeln!  Jag är knappast ensam om att tycka att galan är en höjdpunkt som verkligen lyser upp tillvaron i höstmörkret. Lagom när sommarens D-vitamin börjat sina och orken tryter så dyker detta event upp och fyller på energidepåerna!

Just ett år som detta, präglat av kriser som avlöser varandra, tror jag att event som dessa uppskattas lite extra ändå. Oron kring huruvida branschen kommer klarar sig, men givetvis hur de privata hushållen kommer klara av rådande inflation med skenande priser, ökade bolåneräntor och energikris börjar tära på oss. Därför, är det än mer beundransvärt att Betonggalan inte svek, utan snarare höjde nivån ytterligare och gav oss en dag och kväll att minnas!

Tuva Doslic med Angela Holecek, Thomas Betong och Anna Henriksson, Sverigehuset.

Jag tyckte om det nya upplägget med möjlighet att på plats kunna lyssna till de nominerade. Det enda som var lite klurigt var att välja vilka priskategorier som man ville lyssna på, då alla är superspännande och högaktuella med högst värdiga nomineringar och vinnare! -Vinnaren av årets montageledare, Robert Nystedt har jag dessutom haft turen att få arbeta med i projektet Engelska skolan i Norrtälje.

Att höra Ola Serneke berätta om Karlatornet var otroligt intressant! Så inspirerande med människor som följer sina drömmar, trots motgångar på längs vägen. Just Karlatornet är verkligen ett sådant projekt som pågått länge och trots att det pendlat mellan hopp och förtvivlan så kommer nu Göteborg och Nordens nya landmärke så färdigt för inflytt under sensommaren 2023.

Den musikaliska underhållningen stod Mia Nilö för, och det med besked! Vilken röst och vilket drag det blev när hon klev upp på scen!

Sist men inte minst,  var Roger i vanlig ordning en klippa som konferencier och lyste upp kvällen med sin stiliga Betong-kavaj! Så tack Roger och alla andra iblandade för en fantastisk kväll!

Ha en trevlig helg! 😊

Läs mer