MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow
K-Prefab har valt att implementera Movella-vagnen i sin verksamhet för att öka effektiviteten och produktiviteten. Nikolaus "Nicko" Tzoanidis, företagets representant, delar med sig av sina positiva erfarenheter med den nya maskinen.

Annons: K-Prefab väljer Movella-vagnen

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

K-Prefab har valt att implementera Movella-vagnen i sin verksamhet för att öka effektiviteten och produktiviteten. Nikolaus "Nicko" Tzoanidis, företagets representant, delar med sig av sina positiva erfarenheter med den nya maskinen. Detta är ett artikelsamarbete med Systemtruckar.

Efter att ha använt en vanlig “dragare” tidigare, var valet att uppgradera till Movella-vagnen enkelt för K-Prefab. Den kompakta designen och smidiga manövreringen har gjort det möjligt för företaget att arbeta effektivare och hantera trånga utrymmen med lätthet.

Enligt Nicko har Movella-vagnen överträffat deras förväntningar genom att enkelt klara av tuffa utmaningar och genomgått förbättringar som täcka hjul och höjd låsbom. Den har inte bara ökat produktiviteten utan också förbättrat arbetsmiljön genom att ge bättre sikt för personalen.

Integreringen av Movella-vagnen har varit problemfri för K-Prefabs personal, som har funnit den enkel att använda och anpassa sig till. Med fjärrstyrningens hjälp kan de enkelt hantera olika funktioner utan att behöva lämna vagnen.
K-Prefab ser fram emot att fortsätta dra nytta av Movella-vagnens effektivitet och ser den som ett värdefullt tillägg till sin verksamhet.

Här följer en intervju med Nicko Tzoanidis.
Hej Nicko, tack för att du tar dig tid att prata med oss idag. Först och främst, vad var det som ledde er till att välja en Movella-vagn för ert företag?

Nicko: Hej! Jo, vi hade en vanlig “dragare” tidigare och ville ha något som var smidigare. Movella-vagnen är mer kompakt än en vanlig bygelvagn, så det var inget svårt val för oss.

Hur har Movella-vagnen presterat jämfört med era förväntningar?

Nicko: Den gör precis det den ska! Visst har det funnits några “sjukdomar” som har åtgärdats, som täcka hjul och plåtar för att förhindra skvätt, men de nya varianterna är fantastiska. Låsbommen är höjd från marken och den är helt ombyggd och höjd. Det har verkligen förbättrats.

Vilka specifika funktioner eller egenskaper på Movella-vagnen har varit mest användbara för ert företag?

Nicko: Vi kör dagligen med vagnen och den klarar tuffa utmaningar. Den är väldigt kompakt vilket underlättar för oss, speciellt eftersom vi har många trånga utrymmen. Dessutom ger den oss bättre sikt jämfört med den bygelvagn vi hade tidigare.

Kan du beskriva några konkreta exempel på hur Movella-vagnen har underlättat ert arbete eller förbättrat er verksamhet?

Nicko: Absolut, den går inom vårt industriområde och förflyttar betongelement. Den kompakta designen gör att vi lättare kan manövrera den i trånga utrymmen och den har verkligen förbättrat vår effektivitet.
Hur har användningen av Movella-vagnen påverkat er produktivitet och effektivitet?

Nicko: Jag tror verkligen att den har ökat vår produktivitet eftersom den är så smidig att använda. Vår personal behöver knappt kliva ur för att hantera den, och med fjärrstyrningen kan vi enkelt höja och sänka den samt öppna och stänga låsbommen.

Har ni upplevt några utmaningar eller svårigheter med att integrera Movella-vagnen i ert arbetsflöde?

Nicko: Nej, vi har bara haft positiva upplevelser med den.

Hur har er personal reagerat på att arbeta med Movella-vagnen? Har de funnit det lätt att anpassa sig till den nya maskinen?

Nicko: Absolut, den är väldigt enkel att köra, så det har inte varit några problem alls.

 

 

Läs mer