MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow
Nu är det nominerade till Årets Montageledare klara. Vinnaren presenteteras på Betonggalan den 21 november på Grand Hotel i Stockholm. Jury har varit Peter Aronsson, Prefabbyggarna (ordf.), Henrik Nilö, Gripsholms Prefab, och Mikasel Rosernholm, Benders. Sponsror är Bemix

Årets Montageledare 2024

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Nu är de nominerade till Årets Montageledare klara. Vinnaren presenteteras på Betonggalan den 21 november på Grand Hotel i Stockholm. Jury har varit Peter Aronsson, Prefabbyggarna (ordf.), Henrik Nilö, Gripsholms Prefab, och Mikasel Rosernholm, Benders. Sponsror är Bemix.

Stefan Kraft, Stekra Montage

Stefan är alltid väldigt välorganiserad och förberedd oavsett vilken typ av montage som ska genomföras, han anpassar sig om jobbet är stort eller litet eller efter vilka produkter som ska monteras. Han skapar ett bra klimat i gruppen och får alla att dra åt samma håll.

”För att hela tiden tänka på ”lagets” bästa. Och att alltid ställa upp på såväl som mitt under montage, som på en lördagskväll. Får ihop alla som en fin familj. Han gör allt mycket roligare att vakna upp till och åka och jobba.” ”Han är driven gör bra jobb och driver sitt företag riktigt bra.”

Victor Wirås, Montera i Storfors Betong

Hans glada humör och positiva attityd smittar av sig på hela teamet, vilket skapar en trivsam och produktiv arbetsmiljö. Victor motiverar sina kollegor med sin entusiasm. Han har en förmåga att hitta lösningar på alla problem som uppstår. Oavsett utmaning ställer Victor alltid upp och visar ett starkt engagemang för att projektet ska lyckas. Hans ledarskap och dedikation gör honom till den perfekta kandidaten för denna utmärkelse.

Victor Junler, CarlGustav Solutions

Victor är en otrolig uppskattad och kompetent Montageledare. Oavsett om det gäller betong, stål, trä eller andra material så levererar han över förväntan. Sprider alltid positiv energi kring sig både i montagelaget samt allmänt på arbetsplatsen. Han hanterar såväl stora som små problem samtidigt som han ser till att säkerhet och KMA efterlevs En lagspelare och ledare som alltid levererar.

Läs mer