MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Återvinn Finjas produkter

Finja startar Facebookgrupp
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Startar Facebookgrupp för återvinning.

Finja Betong har startat en marknadsplats för återbruk av byggmaterial på Facebook. Den heter Finja Reuse och är en köp- och säljgrupp där privatpersoner kan lägga upp annonser med Finja Betongs produkter i andra hand.

Finja Reuse kommer att innehålla köp- och säljannonser från privatpersoner som har Finja Betong-produkter över från bland annat slutförda projekt. Det kan vara allt från torrbruk och block till grunder, cellplast och tillbehör.

Med detta vill företaget öka medvetenheten om återbruk och inspirera fler till ett mer hållbart och cirkulärt tänk gällande byggvaror. Samt göra det enklare för människor att återbruka Finja Betongs produkter.

Medlemmar ansvarar själva över sina köp- och säljinlägg och kontakt med potentiell köpare. Finja Betong kontrollerar inte transaktioner eller kommunikation mellan parterna. Villkor för publiceringar står i gruppens informationsruta.

Finja är Årets Varumärke

Läs mer