MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Byggelement storsatsar med nya säljare

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Investerar 450 miljoner kronor i fabrikerna i Ucklum och Hallstahammar.

Byggelement satsar hårdare än någonsin på klimatförbättrade betongelement och förstärker därför säljorganisationen.

450 miljoner kronor ska investeras i fabrikerna i Ucklum och Hallstahammar. Det innebär en fördubblad kapacitet för tillverkning av väggar och bjälklag med ett halverat cementbehov. För att möta den ökade efterfrågan på klimatförbättrade produkter förstärker Byggelement organisationen med Mikael Cicek, säljande projektledare, och Robin Heimann, projektchef.

– Det känns väldigt spännande att ansluta till ett företag som gasar när andra bromsar. Byggelement ligger dessutom i framkant på miljöområdet med ECO-Prefab. Som säljare uppskattar jag att kunna erbjuda marknadens bästa produkter, säger Mikael Cicek som har sex års erfarenhet från Abetong som både säljare och projektledare med ett stort nätverk i branschen.

Även Robin Heimann (till vänster på bilden ovan) ansluter från Abetong där han har skaffat sig flera års erfarenhet som konstruktör, projektledare och säljare.

– Jag kommer in i ett väldigt intressant skede där Byggelement precis påbörjat nybyggnationen av fabrikerna. Det känns bra att få vara med från början. Jag ser fram emot att kunna använda min erfarenhet för att sälja in nya affärer och stötta säljare och projektledare i deras affärer, säger Robin Heimann.

Rekryteringarna välkomnas av Fredrik Adamsson, avdelningschef på Byggelement:

– Vi förstärker med två väldigt erfarna och kompetenta medarbetare. Vår produktionskapacitet kommer att öka med stora volymer och Mikael och Robin kommer att vara viktiga för att nå Byggelements högt ställda mål.

Rena trissvinsten för Byggelement

Skyddande betong lönar sig i längden

Läs mer