MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Gardehall till Abetong!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Tillträder den 15 juni.

Marcus Gardehall är ny divisionschef för Hus Mellansverige på Abetong från och med den 15 juni. Han har en bakgrund inom Strängbetong, där han arbetat i drygt 15 år på olika positioner. Vidare har han arbetat med bostadsutveckling hos Bonava som chef för deras designstudio. Närmast kommer han från K-Prefab, där han haft resultatansvar för region Öst.

– Jag ser fram emot att Marcus förstärker vårt lag. Hans breda erfarenhet från byggbranschen kommer att bidra starkt till den fortsätta utvecklingen av Abetong, säger Filip Sten, vd för Abetong.

– Jag är mycket glad över möjligheten att få arbeta med teamet på Abetong. Jag vet sedan mina år i branschen att det finns ett fantastiskt kunnande i företaget och jag ser fram emot att tillsammans med alla duktiga medarbetare fortsätta företagets utveckling, säger Marcus Gardehall.

Läs mer