MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Gjut en klassisk kruka i betong

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

En blomkruka kan förnya vilket rum som helst

I Finjas Do It Yourself-bibliotek finns allt ifrån omfattande byggprojekt till vardagliga ting och stämningshöjande säsongspyssel

I Finjas Do It Yourself-bibliotek finns allt ifrån omfattande byggprojekt till vardagliga ting och lättsammare säsongspyssel. Syftet är att inspirera till kreativa och roliga hemmaprojekt med betong. Lagom till våren lanseras nu en ny gör det själv-beskrivning som steg för steg förklarar hur en klassisk kruka gjuts i betong.

Nya blomkrukor är ett snabbt och enkelt sätt att förnya vilket rum som helst. De flesta blommor och växter mår dessutom bra av att planteras om och få en kruka anpassad efter storlek och behov. Ibland kan det vara svårt att hitta den optimala krukan men med hjälp av ett fåtal redskap och vår omtyckta Finbetong skapas enkelt egna varianter av ett oorganiskt, naturligt material som håller länge.

Låt fantasin flöda och gjut personliga och vackra krukor som håller länge. Låt dem ta plats i det egna hemmet eller formge presenter som är lätta att uppskatta och alltid kommer till användning. Två inoljade hinkar, eller andra formar, i skiftande storlek fungerar utmärkt som gjutform och krukorna passar lika bra ute som inne. Detta då de tål både värme och kyla och dessutom är okänsliga för fukt och mögel.

Länk till beskrivningen på finja.se

Balkonger gjuts inomhus!

Finja är Årets Varumärke

Läs mer