MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Gjut en praktisk dörrstopp

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

En uppskattad och annorlunda gåva du kan göra själv.

Nu när sommaren äntligen har kommit är det många dörrar och fönster som får stå öppna. På ett ögonblick kan vinden skapa korsdrag och då kan en dörrstopp rädda väggen från fula märken

Med Finjas gör det själv-beskrivning, Finbetong och en hink i valfri storlek kan du gjuta en dörrstopp själv och skapa en användbar och personlig inredningsdetalj. 

Utöver att förhindra klämskador har dörrstoppet den viktiga uppgiften att skydda väggar och dörrar från skador, likt repor och hack. Eftersom betong dessutom står emot fukt passar dörrstoppet i husets samtliga rum och klarar sig lika bra ute på trappan, terrassen och balkongen som i resten av huset. 

Att utföra Finjas gör det själv-projekt går snabbt och kräver ingen tidigare erfarenhet av att hantera betong. Arbetet går fort och ämnar sig väl för att gjuta flera dörrstoppar vid ett och samma tillfälle.

Denna gjutna pjäs kan även vara perfekt som gåva. En originell dörrstopp i betong passar som present året runt. 


Läs mer