MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Hartonen till C3C

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

 
C3C Engineering har gjort klart med Eric Hartonen som ny produktionsansvarig. Hans uppgift blir att utveckla C3C:s växande produktionsteam och stärka samarbetet med alla producenter.

– Det jag framför lockades av är att C3C tagit fram en oerhört enkel, smart och mångsidig produkt. Det är ett supersystem, säger Eric Hartonen.

Han kommer närmast från Heidelberg Materials, där han under två decennier arbetat med alla typer av prefab-produkter, både som produktionsledare och projektledare. Ett område som han kommer fokusera mer på i sin nya roll, är det cirkulära arbetssättet, där han ska verka för en högre grad returbetong.

– Det är kanske det som är allra mest intressant med C3C – att man hittat sätt att ta hand om spillmaterial och återbruka det. Det sparar både pengar och på vår miljö. Likaså har C3C producenter över hela landet, vilket gör att man slipper långa transporter. Att få jobba med något som bidrar till en hållbarhet i branschen känns väldigt tillfredsställande, säger Eric Hartonen.

Med sin långa erfarenhet tror Eric Hartonen även att han kommer kunna bidra till att göra kvalitets- och produktivitetsförbättringar och att säkerställa C3C:s leveranskapacitet.

– Jag tror att jag kan bidra till att vi får en ännu tydligare struktur och en långsiktighet, även om det är viktigt att vi behåller det snabba och flexibla vilket ju kännetecknar C3C. Jag ser väldigt mycket fram emot att lära känna produktionsteamet som jag ska leda och skapa både engagemang och rutiner, säger Eric Hartonen.

Läs mer