MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Ingvar Börtemark prisad!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

“För sitt mångåriga arbete för betongteknikens bästa!”

/Vinnarmotiveringen

Ingvar Börtemark, Inbocon, tilldelades Betongvärldens Stora Pris på BetongFramtid på Grand Hotel igår. Priset är nyinstiftat av Betongvärlden och i juryn satt Johan Silfwerbrand, professor KTH, Margareta Redlund-Laninge, journalist och Roger Andersson, Betongvärlden.

Ingvar Börtemark, i mitten, håller tacktal på BetongFramtid. Till vänster Margareta Redlund-Laninge, till höger Roger Andersson.

Ingvar har varit projektledare för Betonghandbok Material som fick utmärkelsen Årets Bok av Svensk Byggtjänst. Motiveringen löd: ”Kärleksfullt och förtroendeingivande referensverk om materialet betong. Vackert formgivet och med en imponerande hög och jämn nivå är de två delarna en uppvisning av det djupa kunskapsläget om och betydelsen av ett av våra viktigaste byggnadsmaterial.”

Läs mer