MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 10!

Betongvärldens innelista vecka 10
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Grattis alla kvinnor, ni är mest inne just nu!

Vilka är mest inne just nu, vecka 10? Här får ni svaret och det var stenhård konkurrens i toppen. Alla tre kunde varit vinnare vilken vecka som helst.

3. Mattias Delin, forskningsdirektör, Brandforsk.
Hårt bokad tar han tåget söderifrån för att föreläsa på BetongFramtid den 20 april i Stockholm. Varför? Mattias älskar att ge den sanna bilden av brandforskning för att rädda liv. Så har ni anmält er till BetongFramtid ännu, gör inte Mattias besviken!

2. Kigge Nilsson
Med sitt Isobetong ordnar han en välgörenhetsmatch i ishockey för att samla pengar till Drottning Silvias Insamlingsstiftelse. 71 000 kronor för att skapa glädje för alla barn, oavsett sjukdom, det är hjärta. This is how legends are made!

Kigge kan bli Årets Chef

1.Kvinnorna
Med Internationella kvinnodagen och all uppmärksamhet som de skapar är kvinnorna mest inne just nu. Snart är de inte bara kunnigare än oss män (juryn består av 100 procent män) och hetare på arbetsmarknaden, snart tjänar de bättre också. Hur gör vi män då? Hur många århundraden tar det innan Internationella mansdagen får lika mycket uppmärksamhet.

Läs mer