MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 17!

Kigge Nilsson och Charlie Klang på Innelistan.
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Bara män på listan den här gången!

Den här veckan domineras av insatser på Byggmässan i Göteborg. Hela mässan är ju inne i sig, med många besökare och glada utställare. Däribland Betongvärlden med sina partners.

3. Tobias Rönje
Ny vd på Skandinaviska Byggelement. Vet inte om han var på Byggmässan i Göteborg, men det måste han väl ha varit? Där var ju alla.

2. Charlie Klang
Charlie är verksamhetsutvecklare och föreläsare på Sila Snacket. På Byggmässan höll han en engagerande föreläsning på temat ”Jargong och civilkurage i byggindustrin”. Det var just engagerande. Många i publiken som alla fick gissa vem på en bild som kände sig utanför. Svaret gavs först i slutet. Smart.

1. Kigge Nilsson
Kigge kallar sig Betongfluencer och med egen monter och den mest personliga föreläsningen på Byggmässan lever han verkligen upp till det. Ger alla i betongbranschen ett ödmjukt, coolt ansikte. Det behöver vi.

Kigge kan bli Årets Chef

Läs mer