MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 22!

Järvaveckan toppar Betongvärldens lista
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Ministrar och politik.

Den här veckan är politik rätt inne av olika anledningar. Men även 3D-printing.

3. Ojas Chaudhari
Från Rise kommer han och nu får han stöd för att utveckla hållbara element med 3D-teknologi. Han är inte bara inne hos Smart Built Environment, som ger honom stålar, utan i hela betongvärlden. Spännande projkekt!

2. Andreas Carlsson
Bostads- och infrastrukturministern har kallat till krismöte för att höra med kunniga vad vi kan göra för att komma ur byggkrisen. Den kan i värsta fall bli i nivå med 1990-talets mörker, enligt vissa. Inbjudna är Byggföretagen, Byggnads med flera, med flera. Lycka till, Andreas! Omskriven och inne är du i alla fall.

1. Järvaveckan
Just nu pågår Järvaveckan ute i Spånga. Fast det vet du väl redan, det vet alla. Det är en tillrättalagd Almedalsvecka som startades 2016 där politiker kommer till folket och inte tvärtom. Många tweets och inlägg blir det. Hoppas även lite kommunikation med vanligt folk.

Läs mer