MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 3!

Innelistan med Veidekke i topp.
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Veidekke i topp.

Veckorna går och det har blivit den tredje veckan i 2023. Dags att utse vilka som är mest inne just nu.

3. Pretec.
När andra företag är lite ängsliga och tänker bakåt så tänker Pretec framåt. I år satsar de fullt ut i vår Foundes Club och det ska bli riktigt roligt att samarbeta med Martin, Magnus, Gina och de andra.

2. C3C Engineering.
Affärsutveckling är nyckeln till framgång. Efter flera år av gjutande av legobitar erbjuder man nu en prenumeration på säkerhet. Med tjänsten C3C Beredskap kan kommuner och andra abonnera på en lösning som skyddar vid stora vattenflöden och brand. Smart.

1. Veidekke.
Under veckan har man kommit ut med, inte bara en, utan två rapporter. Hur man blir av med fusk och hur man löser segregationen. Hög svansföring att komma med lösningar på så stora frågor, men deras kommersiella direktör Lennart Weiss är kanske inte mest känd för anspråkslöshet, Hur som helst, etta på innelistan.

Läs mer