MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 38!

Amanda Borneke etta på Innelistan.

Amanda Borneke etta på Innelistan.

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Tre damer tar de främsta platserna.

Den här veckan var det hård konkurrens på Innelistan. Många är inne, helt enkelt. Men när allt tagits några varv var det tre tjejer som toppar.

3. Angela Holecek
Thomas Betongs HR-chef som vill förändra branschen. Var Onsdagsprofil den här veckan och engagerad jurymedlem till Årets Jämställdhetspris. Kom och träffa henne på Betonggalan!

2. Rebecka Romin
Peabs arbetsledare som det sprakar om. Engagerad i nätverk och Byggåret för kvinnor. Och kolla hur hon pushar sin nominering till Ung&Tung i sociala medier! Vad kommer det bli av henne? Kom och träffa henne på Betonggalan! Hade varit etta på listan alla dar om inte…

1.Amanda Borneke
Swecos hållbarhetsprofil, förlåt, branschens hållbarhetsprofil, har blivit förärad att bli Årets Alumn på Linköpings Universitet. År efter år uppmärksammas hon överallt. Branschens superstar. Men glöm inte att det var på Betonggalan hon upptäcktes som vinnare av Årets Miljöpris. Det glömmer inte Amanda som ger tillbaka med att var ordförande i juryn. Och, ja, kom och träffa även henne på Betonggalan.

Läs mer