MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innergårdsgruppen blir en del av Cortego

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Med förvärvet av Innergårdsgruppen Garage & Betong AB stärks Cortecos erbjudande inom garage och innergårdar.

Innergårdsgruppen är ett snabbväxande specialistföretag inom innergårdar och garage för offentliga kunder, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med 15 år i branschen. Bolaget, som har sitt säte i Stockholm, etablerades år 2018 och leds av Johan Hedberg som fortsätter att driva bolaget i egenskap av vd.

– Jag ser fram emot att fortsätta driva Innergårdsgruppen som en del av Corteco och tillsammans med övriga bolag i gruppen kunna erbjuda en bredare palett av tjänster till existerande och framtida kunder, säger Johan Hedberg.

Corteco bildades för ett år sedan genom förvärv av flera specialistföretag och är en partner för fastighetsägare i hållbar renovering av fastigheters yttre skal. Den uttalade ambitionen är att vara den bästa ”familjen” för entreprenörsledda bolag.

– Vi fortsätter utifrån vår förvärvsstrategi att söka de främsta företagen i branschen med starkt ledarskap, sund syn på etik och moral samt en stark vilja att utvecklas. Innergårdsgruppen blir ett riktigt bra tillskott för Corteco med precis den kompetens, erfarenhet och passform som vi letar efter, säger Cortecs vd Fredrik Furgårdh.

Läs mer