MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Mapei förstärker med specialist

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Tillbaka i ny roll med Sverige som sitt arbetsfält.

Mattias Skoog är tillbaka på Mapei för att axla rollen som teknisk specialist inom betongrenovering och vattentätning. Återvändaren kommer ha hela Sverige som sitt arbetsfält.

Mattias Skoog kommer närmast från Marklagret i Sverige AB där han haft rollen som försäljningschef och driftansvarig, inom områden som betonggrunder, VA samt infrastruktur.

– Det känns bra att vara tillbaka på Mapei i en helt ny roll. Mapei är ett spännande företag, och jag är imponerad av bredden av produkter och systemlösningar, säger Mattias Skoog.

Anders Kolmodin, Mapeis försäljningschef inom betongrenovering och industrigolv, är övertygad om att Mattias Skoog blir en tillgång för teamet:

– Nu ökar våra möjligheter att fortsätta Mapeis expandering och ta ytterligare marknadsandelar. Vi har en  positiv utveckling i branschen och upplever en stor efterfrågan på våra produkter och lösningar, säger Anders Kolmodin.


Läs mer