MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow
Jon Ryttebro, ny miljöchef på Heidelberg Materials Cement i Slite.

Miljöchef rekryterad till Slite

Jon Ryttebro, ny miljöchef på Heidelberg Materials Cement i Slite.

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Jon Rytterbro har tillträtt som ny miljöchef på Heidelberg Materials Cement Sverige i Slite. I rollen leder och utvecklar han miljöarbetet för cementverksamheten på fabriken med ett samordningsuppdrag inom miljö för Cement Sverige.
Jon Rytterbro kommer närmast från Science park Gotland. Innan dess har han varit chef på avdelningen Hållbarhet och utveckling på GotlandsHem samt miljökonsult på Structor i Stockholm.
– Jag känner mig väl orienterad i klimatfrågan, den ligger mig varmt om hjärtat. Nu hoppas jag att min erfarenhet och ett ”nytänk” kan tillföra ytterligare kraft till Heidelberg Materials arbete med de viktiga energi-, klimat-, vatten-, och bullerfrågorna i verksamheten – tillsammans med det utmärkta teamet i Slite, säger Jon Ryttebro.

Läs mer