MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Ny marknadschef på Mapei!

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Annika Engström Andersson blir operativ marknadschef!

Annika Engström Andersson kommer närmast från en tjänst som marknadschef på Linde Material Handling och dessförinnan har hon arbetat i många år på Uponor, i olika roller inom marknadsföring och product management.

– Jag tycker att det är otroligt kul att komma tillbaka till byggbranschen, efter något år på vift hos trucktillverkaren Linde. Till bordet tar jag med mig gedigen kunskap inom formgivning och kommunikation, samt att mina erfarenheter från VVS-sidan, som t ex generell byggteknik och målgruppskännedom, kommer vara värdefulla i rollen hos Mapei. Jag ser mycket fram emot att bli en del av teamet och att fortsätta bygga på ett redan starkt varumärke, säger Annika Engström Andersson.

– Mapei är ett företag med stark utveckling i Sverige och att anställa en lokal marknadschef ger oss ytterligare möjligheter att fortsätta växa inom fler segment, säger Niklas Tjeder, vd på Mapei.

Läs mer