MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Ny vd på K-prefab

Stefan Paulsson blir ny vd för K-prefab
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Stefan Paulsson har utsetts till vd.

Stefan Paulsson har utsetts till vdför K-Prefab. Han har sedan den 11 april 2022 varit tillförordnad vd. Stefan Paulsson har en bakgrund inom K-Prefab där han började arbeta inom konstruktion och senare som Regionchef i region syd under sju år. 2021 utsågs han till vice vd och operativ chef med inriktning på verksamhetsutveckling och operativa processer, samt utveckling av projekten med K-Fastigheter.

– Jag ser fram emot att fortsätta utveckla K-Prefab tillsammans med alla medarbetare och säkerställa att vi även i fortsättningen är en pålitlig partner och stomleverantör till våra kunder och samarbetspartners, säger Stefan Paulsson.

K-Prefab som är ett dotterbolag till K-Fast Holding AB (”K-Fastigheter”) och Stefan Paulsson kommer även permanent att ingå i K-Fastigheters koncernledning som affärsområdeschef för Prefab, som är en av fyra affärsområden inom K-Fastigheter.

K-Prefabs tidigare vd Kaj Grönvall kommer att kvarstå inom koncernen som senior rådgivare.

Vinninga får ny vd

Läs mer