MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow
Angelika Bohlin blir vd för Swerock och Peab Asfalt i Sverige och Ludwig Zetterström blir ny COO med nordiskt ansvar för verksamheterna.

Ny vd på Swerock

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Angelika Bohlin blir vd för Swerock och Peab Asfalt i Sverige. Samtidigt får Ludwig Zetterström, vd på Swecem, en uttökad roll som COO med nordiskt ansvar för verksamheterna.
Angelika Bohlin har över 25 års erfarenhet i branschen från ledande befattningar inom bland annat Skanska och Infranord. Angelika blir ny vd för Peab Asfalt och Swerock i Sverige. Hon tillträder i en tid när Swerocks ECO-Betong lanseras som företagets nya standardbetong. Det innebär en storsatsning för miljön där företaget kommer att reducera utsläppen av koldioxid med minst tio procent i varje enskilt projekt. Ett av de viktigaste målen blir nu att ytterligare driva på användandet av bolagens ECO-produkter.
Angelika Bohlin kommer närmast från rollen som chef affärsstöd Asfalt och Swerock.
Ludwig Zetterström, idag vd på Peabbolaget Swecem, tillträder tjänsten som COO (Chief Operating Officer) och kommer att leda det nordiska samarbetet inom produktsegmenten asfalt, betong, råvaruförsörjning, transport och maskin. Han behåller rollen som vd för Swecem samtidigt som ansvaret utökas.
Ludwig Zetterström och Angelika Bohlin tillträder sina nya tjänster den 1 juni.

Läs mer