MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Thomas Concrete Group rekryterar nytt

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Ny varumärkes- och kommunikationsansvarig för betongkoncernen.

Sedan den 17 april är Sofia Arvidson Schultz ny varumärkes- och kommunikationsansvarig för betongkoncernen Thomas Concrete Group. Sofia Arvidsson Schultz kommer närmast från en roll som kommunikationsansvarig på det globala mjukvarubolaget Qmatic och har erfarenhet av både koncern- och dotterbolag inom flera globala bolag.

Sofia Arvidson Schultz har jobbat med marknadsföring och kommunikation sedan 2005. Då inom industri och fordonsindustrin, där hon bland annat varit marknads- och kommunikationsansvarig för Semcon Automotive och inom Greencarrier.

– Jag har stor erfarenhet av att jobba mot både Europa och USA, där även Thomas Concrete Group har verksamhet. Jag har redan hunnit få ett fantastiskt fint och välkomnande intryck av bolaget och ser fram emot att ytterligare lyfta hållbarhetsfrågan och vår viktiga satsning på klimatförbättrad betong, säger Sofia Arvidson Schultz. 

I sin nya roll ser Sofia Arvidsson Schultz fram emot att vidareutveckla företagets varumärke och kommunikationsarbete med ett ännu tydligare hållbarhetsfokus på samtliga marknader.

– Det jag brinner mest för är hur ett starkt varumärke kan bidra till bättre kundupplevelse och affärer samt hur bolag uppfattas. Jag menar att det är starkt kopplat till employer branding. Vår internkommunikation bygger även vår externa kommunikation.

Vd och koncernchefen
Hans Karlander är mycket nöjd över rekryteringen:

– Thomas Concrete Group är på en fantastisk resa med att utveckla och växa företaget. Vårt varumärke är en viktig del i detta och Sofias stora erfarenhet av marknadskommunikation i globala företag blir en mycket betydelsefull kraft i vår fortsatta expansion, säger Hans Karlander.


Läs mer