MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Ung&Tung -här är de!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Tre talanger ni kommer höra mer om!

Ung&Tung är för talanger under 30 år som på ett tungt sätt utvecklat branschen. Nu har juryn tagit fram tre nominerade som alla kan vinna titeln på Betonggalan den 17 november.
Priset sponsras av Prefabbyggarna.
Juryn har bestått av: Tove Lindblad, Trimble, Daron Omed, WSP, och Jessica Löfström, Ansvar & Säkerhet.
De nominerade är:

Betongvärlden
Markus Lythell, Victor Jacobsson och Sara Persson.


Sara Persson, Från Stan, 25 år
Sara Persson är 25 år med en examen som Byggingenjör – Hållbart byggande från Mittuniversitetet. Under sina två år som arbetsledare betong på Från Stan har Sara varit delaktig i några riktigt tunga anläggningsprojekt som till exempel Slussen SN91 Katarinagaraget samt Slussen SN71 Slussanläggning.
Sara har även hunnit med ett par betongkurser samt ett ledarskapsprogram. Med sitt involverande ledarskap skapar Sara ett starkt team med en positiv framåtanda.

Markus Lythell, Afry, 25 år
Markus har varit involverad i Gerstaberg Ostlänken, där han tagit fram en bro över järnväg helt själv. Han har varit med i flera andra projekt, hade en teknikansvarsroll för Vattnäs-Trunna.
Han imponerar stort med sitt mogna agerande gentemot kollegor och beställare. Sitt organiserade sätt att arbeta. Sin vilja att lära. Han är mer kompetent än sin ålder, levererar på hög nivå.

Victor Jacobsson, vd för Byggbetjäntens tre byggföretag: Erikssons Bygg i Mellansverige, H. Einarsson Byggnadsaktiebolag och Gäre Bygg. 27 år
Victor Jacobsson har ansvar för totalt 130 anställda med en sammanlagd omsättning på 210 miljoner. Genom sin tidigare roll som arbetschef har Victor Jacobsson redan kännedom om bolagens kundbas, tjänster och organisation. Tidigare har han även varit egenföretagare och anställd i större byggbolag.
Han är en unik kille, med driv, som brinner. Han är rak, tydlig, men närvarande. Kunderna får förtroende för honom, företaget får stabila kunder, bra kunder. Han har lyft hela koncernen på alla delar sen han kom.

Missa inte deras föreläsningar på Betonggalan! Köp din biljett redan nu!

Läs mer