MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

B

Betongbrudens blogg

Hiss och diss

Betongbrudens blogg

Betongbruden

Betongbilschaufför som jobbar på Grann Åkeri AB. Jag har kört betong sedan 2014 åt flera olika aktörer både i Stockholm och ute i landet. Mina intressen förutom betong är loppisar, veteranbilar, övergivna platser och i stort sett allt som är gammalt. Jag samlar betong/cementrelaterade saker, allt från reklamprylar till litteratur och bilder, ju äldre desto bättre. Inläggen och texterna i bloggen är mina personliga åsikter.

Den här veckan är det lite visset så det blir lite hiss och diss. Jobbet rullar på i alla fall, har haft att göra alla dagar utom onsdag då jag är ledig. Känns bra att det finns lite att göra i dessa tider.

Diss: Kylan och värken. Har ont i ena höften och samma sidas knä sedan före jul och trots massage och försiktig stretching blir det inte bättre. Framför allt höften är riktigt jävlig och kylan underlättar såklart inte. Sover dåligt på grund av det så trött och less är statusen just nu.

Hiss: Ljuset! Trots kylan så märker man ju att det blir ljusare för var dag. Parkerade 16.50 häromdagen och det var inte mörkt, underbart!! Vissa morgnar går jag till bilen ackompanjerad av fågelsång och så fort solen försöker titta fram riktigt känner man hur livsandarna återvänder. Snart är det vår!

Läs mer