MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Därför är de Årets Varumärken

Betongvärldensgala 2022
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Motiveringarna till Årets Varumärke är framtagna.

Betonggalans nya pris, Årets Varumärke, har fått stor uppskattning. Nu har juryn även tagit fram motiveringarna. Kl. 16.30 den 17 november får vi veta vem de utsett till vinnare.
Juryn består av Karin Larén Hallström, vd, Hallström PR, Anders Carlén, affärsutvecklare, Bonnier News, och Fredrik Karlsson, chefredaktör VVS-Forum och Elinstallatören.

Finja
Svenska familjeföretaget Finja möter framtiden med nya produkter och moderna produktionsanläggningar utan att göra avkall på sin historia. Med moderna värderingar och stort engagemang driver de utvecklingen – och branschen – framåt, vilket gör dem till en given kandidat för Årets Varumärke.

Trimble
Trimble fyller de sociala medierna med avancerade konstruktionslösningar och innovationer som inspirerar och lär. Att ta debatt och skapa dialog kring produktivitet och digitalisering tar byggsektorn framåt. Det gör Trimble med den äran, därför nomineras de till Årets varumärke.

Dipart
Som specialister på renovering av stora betongkonstruktioner har byggbolaget gjort sig ett namn, som alltid syns väl på bilar, skyltar och bodar. När vi dessutom vet hur mycket hjärta som finns i företagsbygget är Dipart nominerat som årets varumärke i betongbranschen.

Här hittar du programmet till Betonggalan!

Läs mer