MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Gör egna örtskyltar i betong

örtskylt i betong

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Ett annorlunda inslag i rabatten.

Bladformade örtskyltar som du själv gjuter till din rabatt, blomlåda eller kruka skapar en fin kontrast oavsett vad du väljer att odla. Att betong och blad fungerar väl ihop är ingen nyhet, kanske har du redan gjutit ett klassiskt fågelbad på just detta sätt, men att använda sig av små blad går minst lika bra.

Finja har skapat örtskyltar av betongblad som sätter en personlig prägel på planteringar och gör det lättare att veta vad som är vad.För dig som vill prova har Finja satt ihop en enkel gör det själv-beskrivning som stegvis förklarar hur du går till väga. 

Betongbladen kan givetvis användas utan pinne och förses med namn på alltifrån maträtter och ingredienser till familjemedlemmar och gäster. På detta sätt kan de fungera som vägvisare av innehåll och placering vid tillställningar så som student, bröllop och kalas för såväl stora som små.


Läs mer