MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 6!

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Överlägsen etta den här veckan.

Vilka är mest inne vecka 6? Har det varit jämnt förut så är det inget snack om vem är etta just nu. Det är som att jämföra Johannes Tingnes-Böe med en lösskruvskjutande svensk. Eller vem som helst, förresten.

3. Arkitekturvärlden
Vår nya E-tidning slår alla rekord. I antalet öppningar, antalet klick och antalet nya prenumerationer. Den är dessutom kostnadsfri, tack vare Cembrit och Thomas Betong.

2. Byggåret
Peabs nya flickskola. Så ska man kanske inte kalla den, men den är ett nytt betalt lärlingsprogram bara för kvinnor. Det är en satsning på 30 miljoner och den finns på flera orter i landet. Jag är säker på att juryn för jämställdhetspriset är lyrisk.

1. Finn Williams
Malmös stadsarkitekt. Med en tävling för att få silona i Limhamn att se snygg ut igen blir man lätt inne på vår lista. Toppar man det med att bli etta på Rums Maktlista, ja då skjuter man fullt i både liggande och stående.  

Cementhistorien hyllas i Limhamn!

Innelistan vecka 4

Läs mer