MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 11!

Heidelberg Materials på Innelistan.
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Kvinnorna i topp!

Byggcheferna släppte just listan över de 95 kandidater som kan vinna priset Årets byggkvinna. Det är rätt många kan tyckas, men den ska bantas ner och sen ska det röstas. Men det är flera kändisar på listan och två av dem hamnar även på vår Innelista. Men vi börjar bakifrån.

3. Heidelberg Materials.
Cementa, Abetong, Contiga och Betongindustri finns inte längre. Nu har de anrika varumärkena kastats i den tyska klinkerkvarnen och ut kommer… Heidelberg Materials. Ja, varför inte? Det var väl en tidsfråga innan ägarna vill berätta att de äger.

2. Linda Dahlin
På Betonggalan 2021 vann Linda Dahlin från Betonghåltagning i Göteborg kategorin Årets Arbetsmiljöpris. Nu har hon chansen att vinna Årets byggkvinna.

1. Åsa Karlström
Betongvärldens trogna bloggerska tar steget in i rampljuset som en av de nominerade till Årets byggkvinna. En betongbilschaufför bland hermelinerna, mer inne än så blir man inte. Dessutom skrev hon en av sina bästa bloggar förra veckan, den om mursmäckorna.

Innelistan vecka 10!

Läs mer