MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Innelistan vecka 14!

Bengt Lindroos toppar innelistan.
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Bengt Lindroos är väl aldrig ute tänker du.

3. Linus Dunér Axelsson, Progress PR
Linus sköter mediarelationerna åt flera Peab-företag. Och som han gör det? Svarar snabbt på frågor om stommaterial och om ni undrar varför Byggelement får så många publiceringar på Betongvärlden.se så fråga Linus.

2. Tuva Doslic Isaksson
Från matbutiken i Norberg tog hon steget in i betongvärlden och började på Forsellstrappan. Hon har varit konstruktör på Strängbetong och är numer konsult inom Digital Services på Sweco, via en teknologie kandidatexamen i samhällsbyggnadsteknik och en YH-examen med inriktning betongingenjör. Hon är även bloggerska på Betongvärlden.se. Jag vet, högpresterande människor ger Påskångest. Men de är inne?

1.Bengt Lindroos
Bengt är superhet just nu då han får ett eget arkitekturpris på Betonggalan. Bengt Lindroos Pris! Smaka på det. Vem vill inte vinna det? Snart vet ingen vem Kasper Salin är. Och sponsor är… inte klart ännu. Men vem vill inte vara det?

Innelistan vecka 10!

Läs mer