MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Ny vd och ägare för Master Builders Solutions

Redaktionen

Bakom "Redaktionen" döljer sig flera journalister. Vi använder den signaturen främst när vi tvättat pressmeddelanden eller tagit något från andra källor.

Boris Gorella utsedd till vd för Master Builders Solutions under nya ägaren Cinven.

Det händer mycket kring Master Builders Solutions. Cinven har välkomnats som nya ägare efter avyttringen som var en del av de korrigerande förfaranden som avtalats av Sika för att förvärva MBCC Group.

Samtidigt har Boris Gorella tillträtt som vd på Master Builders Solutions. Med sig har han mer än 20 års erfarenhet av ledande befattningar och förutom omfattande erfarenhet från kemisk industri och basindustri även dokumenterad erfarenhet som vd.

– Under de nya ägarna blir Master Builders Solutions ett oberoende företag med byggkemikalier som kärnverksamhet. Eftersom jag har arbetat för Master Builders Solutions tidigare känns det här lite som att komma hem, säger Boris Gorella

Pontus Pettersson, partner på Cinven, ser det som ett nytt kapitel för Cinven:

– Vi ser verkligen fram emot att stödja verksamheten på lång sikt och hjälpa den att utnyttja sin fulla potential genom en organisk och oorganisk tillväxtstrategi. Det ligger helt enkelt i vårt DNA, säger Pontus Pettersson.


Läs mer