MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Nyhet: Hetast just nu!

Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Här får ni veckans hetaste, innelistan med andra ord.

Nu startar vi innelistan. Varje fredag berättar vad och vilka som är hetast just nu. Vi börjar bakifrån.

3. Cementa
Visserligen har de varit helt ute under ett och ett halvt år, men nu kanske det vänder. Ett fyraårigt avtal i hamn för kalkstensbrytning i Slite fick många i betongbranschen att helt plötsligt få en hel natts sömn. Då hamnar Cementa på innelistan.

2. Johan Silfwerbrand
Den upptagna professorn på KTH tar sig tid att bevaka den internationella betongforskningen åt oss på Betongvärlden. Alla våra prenumeranter på Betongvärlden Executive Summary får därmed en knivskarp ananlys 20 gånger om året. Visst är det värt det?

1. Karolina Brick
Riksbyggen har målmedvetet drivit betongbranschen framåt med projekt som Viva och  krav på klimatförbättrad betong inom nyproduktion av bostäder. Nu har kravet godkänts av Scienced Based Targets initiative, SBTi. Bakom står Karolina Brick och därför är hon hetast just nu!

Läs mer