MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Vinninga får ny vd

S:t Eriks utser ny vd för Vinninga Cementvarufabrik.
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Torbjörn Nilsson ny vd på Vinninga Cementvarufabrik

S:t Eriks koncernen har utsett Torbjörn Nilsson som ny vd på Vinninga Cementvarufabrik, Torbjörn tillträder tjänsten i början av januari. Han tar över efter Bengt Egeman som varit tillförordnad vd under 2022.

Vinninga Cementvarufabrik AB startades 1937, de utvecklar och producerar idag ett brett utbud av produkter till lantbruks-, entreprenad- och byggsektorn. Från mitten av december 2017 ingår bolaget i S:t Eriks koncernen som ägs av Volati AB.

– Det känns mycket bra att kunna presentera Torbjörn som ny vd. Han är en erfaren ledare som har mycket bra erfarenhet av produktion, ledarskap och försäljning. Han har dessutom stor erfarenhet av kundorderstyrd produktion vilket är en stor fördel, säger Tomaz Lewander, vd på S:t Eriks.

Torbjörn Nilsson har en teknisk utbildningsbakgrund och kommer närmast från en längre karriär inom Westcoast Windows, där han de senaste sju åren varit vd. Innan Westcoast har Torbjörn bland annat varit i ledande produktionsroller inom Johnson Controls och Lear.

Elu får ny vd

Läs mer