MEST LÄSTA I MÅNADEN

FLER ARTIKLAR arrow

Comstedt Webb vice vd!

Betongvärlden
Roger Andersson

Roger Andersson

Roger Andersson har varit chefredaktör för Tidskriften Betong mellan 2004-2021. Han har även varit sportjournalist, informationschef, utbildad till undersköterska och lastat väskor på Arlanda. Drömmer om att göra ett samhällsbyggnadsevent i Globen.

Karin Comstedt Webb får rollen som vice vd i HeidelbergCement Sverige.

Den 23 maj får Karin Comstedt Webb rollen som vice vd i HeidelbergCement Sverige som är moderbolag till Cementa, Abetong, Contiga, Betongindustri och Jehander.

– Karin Comstedt Webb har under sin mångåriga karriär inom HeidelbergCement både bred och djup erfarenhet att driva frågor runt klimat, hållbarhet och samhällsutveckling, och genom detta utvecklat relationer med beslutsfattare, myndigheter, intresseorganisationer och näringslivet i Sverige. Vi ser ett behov av att förtydliga uppdraget även utåt genom att tillsätta en vice vd-roll som representerar hela vår affär i Sverige, säger Giv Brantenberg, General Manager Northern Europe.

Karin Comstedt Webb fortsätter som tidigare att även inneha rollen som Head of Environment, Social and Governance inom HeidelbergCement Northern Europe med fokus på frågor som rör miljömässig och social hållbarhet i regionen.

Läs mer